Όσα η αγάπη συγχωρεί



 "Αμαρτίαι γονέων παιδευουσι τέκνα". Σε όλο το βιβλίο αυτή η φράση τριγυρνουσε στο μυαλό μου. Ένα βιβλίο απίστευτο! Ήξερα ότι θα μου άρεζε, αλλά όχι μ αυτόν τον τρόπο και τόσο έντονα. Μέρες μετά αφού το διάβασα σκέφτομαι ακόμα την ιστορία και την δύναμη της αγάπης. Ευρηματική πλοκή και πολύ κλάμα στο τέλος του.. Η γραφή είναι απίστευτα ξεκούραστη.. είχα να ζήσω τόσο ξεκούραστη γραφή χρόνια.. κυλούσαν οι σελίδες χωρίς να το καταλαβαίνω..και όταν προς το τέλος δεν συνέβαινε αυτό που ήλπιζα, θυμωνα και έλεγα γιατί? Και συνέχιζα παρακάτω.. μου άρεσε απίστευτα πολύ! Αξίζει σαν μυθιστόρημα 1000%. Συγχαρητήρια στην συγγραφέα! Το λάτρεψα και πιστεύω ότι η ιστορία θα έρχεται στο μυαλό μου για πολύ καιρό ακόμα.. τελικά η δύναμη της αγάπης όντως τα συγχωρεί όλα?

Βαθμολογία 5/5 📚

Λίγα λόγια για την συγγραφέα..
Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Από μικρή ηλικία έγραφε διηγήματα, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, και στο σχολείο αρκετές εκθέσεις της είχαν διακριθεί και βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία, αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισε ο κόσμος των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατασκευαστική εταιρεία στη Γλυφάδα. Έχει δική της στήλη στο ηλεκτρονικό περιοδικό Flowmagazine με τίτλο «Ταξίδι στην αυτογνωσία». Έχει μια κόρη και το χόμπι της είναι τα ενυδρεία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν δέκα μυθιστορήματά της.



12 σχόλια:

  1. Το λάτρεψα! Πραγματικά υπέροχο βιβλίο! Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η Τζιρίτα είναι εγγύηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5!!!!!!!!!!!! Από τα πιο ωραία που διάβασα το '17!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ θα διαφωνησουμε! Κατ 'αρχή δεν έγινε έτσι με το σεισμό του 1953,είμαι Κεφαλονιτισσα, ούτε οι Κεφαλλονιτες ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές! Αλλά το κυριότερο εξοργιζομαι με τέτοιου χαρακτήρα γυναίκες και δυστυχώς υπάρχουν πολλές! Καλή η αγάπη, καλή η συγνώμη αλλά υπάρχουν και τα όρια της αξιοπρεπειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ αυτό θα συμφωνήσω! Το θεωρώ τραγικό μετά απ όλα αυτά που της έκανε να μην δείξει αξιοπρέπεια σαν γυναίκα.. καταντάει ηλίθιο και κοροϊδία..

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικό 🌟🌟🌟🌟🌟Όπως πάντα η Μαρία Τζιρίτα έγραψε υπέροχα ❤ένα καταπληκτικό βιβλίο ❤❤❤💙 Βάζω άριστα 5/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό 🌟🌟🌟🌟🌟Όπως πάντα η Μαρία Τζιρίτα έγραψε υπέροχα ❤ένα καταπληκτικό βιβλίο ❤❤❤💙 Βάζω άριστα 5/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζεστό, ανθρώπινο με εξαιρετικές πινελιές από την συγγραφέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οσα η αγάπη συγχωρεί!!!θέλω να το διαβάσω και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή