• Αναλύοντας τον Νο ή Στίβι ή Λάμπρο από το βιβλίο Ένα δράμι δύναμης • χαρακτήρες βιβλίων 🍃





 Ο Νο ή ο Στίβι ή ο Λάμπρος (ναι είχε διάφορα ονόματα) είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας Βιβλίου, άσχετα αν ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη για τον εαυτό του. Ένας χαρακτήρας απόλυτα κλειστός με μεγάλη εσωστρέφεια. Τα χρόνια που έζησε υπήρξαν σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης του χαρακτήρα του και της ψυχής του. Την άλλαξαν ριζικά. Η βία και η σκληρότητα τον ακολουθούσαν στο περιβάλλον του συνεχώς.. Ένας άνθρωπος πλασμένος να βιώνει κάθε χυδαίο και άσχημο στον περίγυρο του, αλλά χωρίς αυτό το ένα δράμι δύναμης που του χρειαζόταν. Παρόλα τα άσχημα, η ψυχή του ήταν ζεστή, έτοιμη να δεχτεί το όμορφο και αληθινό.. Θα βιώσει άραγε κάτι όμορφο αυτός ο χαρακτήρας? Θα βρει το κουράγιο που θα τον κάνει να ανακτήσει αυτό το δράμι της δύναμης που του λείπει ή θα τον ρουφήξει ο βούρκος του κακού?

Διαβάστε εδώ την ολοκληρωμένη άποψή μου για το μυθιστόρημα "Ένα δράμι δύναμης" 💛 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα, συγγνωμη για την "αστοχη" ενοχληση εδω, αλλα μηπως θα μπορουσατε να τσεκαρετε τα εισερχομενα σας (στον φακελο που στελνονται τα μηνυμα απο μη-φεισμπουκοφιλους) στο fb?
    Ειλικρινα, ζητω συγγνωμη για την ενοχληση, απλως δεν εχω καταφερει με τιποτα να επικοινωνησω μαζι σας διαφορετικα ( :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή