ΣΑΟΣ Παντομίμα Φαντασμάτων


 Ο Γιάννης Καλπούζος μία ακόμη φορά μας κρατάει καθηλωμένους πάνω από τις εξαίρετες συγγραφικές του ικανότητες, ξεδιπλωμένες στο υπέροχο μυθιστόρημά του με τίτλο ΣΑΟΣ Παντομίμα Φαντασμάτων. Μου άρεσε πολύ ο απίστευτος τρόπος που εξιστορεί τα γεγονότα, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή προς το όρος Σάος. 
 Η γραφή του βιβλίου είναι απλοϊκή και βαθιά κατανοητή από τον αναγνώστη. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα αποτελεί ένα υπαρξιακό θρίλερ, που η εξέλιξή του διαδραματίζεται σε έναν τόπο φανταστικό, ο οποίος έχει πλαστεί με διάφορες εικόνες της πραγματικότητας. Ο συγγραφέας μας περιγράφει με έναν θαυμάσιο τρόπο το φαινόμενο ενός σεισμού και μας κάνει συμπρωταγωνιστές στο δράμα των δικών του χαρακτήρων (είναι και πολλοί). Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα ως το επόμενο βιβλίο για τις (επόμενες) αγορές σας! 

Βαθμολογία 3,5/5 📚

Η ομάδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/1658724861025763/ 



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα..

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ γεννήθηκε στο χωριό Μελάτες της Άρτας το 1960. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές, στίχους σε 70 τραγούδια, διηγήματα και μυθιστορήματα. Με την ποιητική συλλογή Έρωτας νυν και αεί ήταν υποψήφιος στη βραχεία λίστα για το Κρατικό Βραβείο Ποίησης 2008, ενώ το 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Αναγνωστών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) για το μυθιστόρημά του Ιμαρέτ. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του ΣΑΟΣ. ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ και το ΙΜΑΡΕΤ, ενώ ετοιμάζονται οι επανεκδόσεις των μυθιστορημάτων του ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ και Η ΟΥΡΑΝΟΠΕΤΡΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου