Κόκκινα Φύλλα


 Πόσο όμορφο εξώφυλλο! Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των εκδόσεων Διόπτρα! Ναι, με τράβηξε το εξώφυλλο του μυθιστορήματος! Δεν έμεινα όμως μόνο εκεί, καθώς τα κόκκινα φύλλα είναι ένα βιβλίο που κυριολεκτικά παρασύρει τον αναγνώστη στην υπόθεση ενός μυστηρίου γύρω από τον έρωτα, τον φόνο, την αγάπη, τη ζήλια, το πάθος, την ένταση, την οικογένεια, το χρήμα! Ένας φόνος στο χιόνι λοιπόν είναι η αρχή μίας πλοκής τόσο ευρηματικής που σε καθηλώνει να ανακαλύψεις την συνέχεια με κάθε τρόπο! Ο δολοφόνος δε, κρύβεται πολύ πολύ καλά. Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω πώς είναι λιγάκι δύσκολο να μαντέψει ο αναγνώστης τι συνέβη τελικά το μοιραίο εκείνο βράδυ! Απρόβλεπτο μυθιστόρημα που προτείνω να διαβάσετε βιβλιόφιλοι μου!


Βαθμολογία: 5/5 εννοείται! 🍁

Εδώ θα βρείτε το βιβλίο: Κόκκινα Φύλλα

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα..
Η Paullina Simons γεννήθηκε το 1963 στο Λένινγκραντ της ΕΣΣΔ. Όταν ήταν δέκα ετών, η οικογένειά της μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ονειρευόταν από μικρή πως κάποια μέρα θα γινόταν συγγραφέας, αλλά το όνειρό της αναβλήθηκε μέχρι να μάθει αγγλικά και να ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ της εγκατάστασης σε μια καινούρια πατρίδα. Αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε ως οικονομική συντάκτρια και μεταφράστρια. Έγραψε την πρώτη νουβέλα της με τίτλο Tully, η οποία αγαπήθηκε από αναγνώστες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Συνέχισε να γράφει μυθιστορήματα, όπως τα Κόκκινα Φύλλα, Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης, Τατιάνα και Αλεξάντερ, Οι Kήποι της Τατιάνας. Πολλά από τα βιβλία της έγιναν διεθνή best sellers. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί η τριλογία Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης.



13 σχόλια:

  1. Φαίνεται υπέροχο...Σίγουρα ένα βιβλίο που σε κρατάει καθηλωμένο ως το τέλος θα αξίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει αυτό! Μεγάλη αλήθεια! Το συγκεκριμένο αξίζει να το διαβάσεις Ειρήνη μου! Πιστεύω ότι θα σου αρέσει! ❤

      Διαγραφή
  2. Δεν το έχω διαβάσει Μαρία μου αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελισάβετ μου έχω την εντύπωση ότι θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον η ιστορία.. (το λέω γιατί γνωρίζω τι διαβάζεις) 💚

      Διαγραφή
  3. Αν και συνηθως δεν προτιμω ξενη λογοτεχνια,παρολα αυτα,το συγκεκριμενο βιβλιο φαινεται ενδιαφερον...Ομορφη και η κριτικη σου,αρα στα υπ'οψιν...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο βιβλίο! Θέλεις να μάθεις τι θα γίνει παρακάτω! Άσε άσε 💙💙💙

      Διαγραφή
  4. Αν και συνηθως δεν προτιμω ξενη λογοτεχνια,παρολα αυτα,το συγκεκριμενο βιβλιο φαινεται ενδιαφερον...Ομορφη και η κριτικη σου,αρα στα υπ'οψιν...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου ειπαν οτι ειναι επανακυκλοφορηση συν καποιες σελιδες εξτρα.οπως κ να χει θα το διαβασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο προτείνω Κατερίνα μου! Εκπληκτικό! Υπέροχη αστυνομική πλοκή! 🎆

      Διαγραφή
  6. μετά τον μπρούτζινο καβαλάρη πιστεύω ότι η συγγραφέας έχει μια αγαπημένη θέση στην λογοτεχνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή