Η Καρδιά Θυμάται


 Καταπληκτικό! Απορώ με τον εαυτό μου πώς δεν το διάβασα νωρίτερα! Έχει μπει στα αγαπημένα μου μυθιστορήματα και σίγουρα θα είναι από τα πρώτα που θα προτείνω από εδώ και πέρα! 
 Δεν έχει καθόλου λεπτομέρειες, είναι ένα βιβλίο ευχάριστο, με πολλά συναισθήματα και ότι πιο υπέροχο έχω διαβάσει σε διαλόγους! Με άλλα λόγια εξαιρετικό! Το αγαπώ αφάνταστα! Ενώ δεν συνηθίζω να συγκρίνω γιατί δεν το θεωρώ όμορφο, θα το κάνω! Ενώ έχω ακούσει τις απίστευτες κριτικές για την λευκή ορχιδέα.. το συγκεκριμένο είναι 10 φορές πιο υπέροχο! Σπανίως θα κάτσω να διαβάσω ξανά το ίδιο μυθιστόρημα, αλλά το συγκεκριμένο σίγουρα θα το διάβαζα στο μέλλον ξανά...Το συστήνω σε όλους! :) 

Υ.Γ Από θέμα πλοκής? Σκέτη μαγεία! Επίσης είναι απρόβλεπτο σε μεγάλο βαθμό! :)
Βαθμολογία 5/5 📚


 Λίγα λόγια για την συγγραφέα..
Η ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (1955 –2014) εργάστηκε για πολλά χρόνια ως μεταφράστρια δεκάδων έργων παγκοσμίως αναγνωρισμένων συγγραφέων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της αγαπημένης σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ. Έγραψε οχτώ μυθιστορήματα, που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορoύν, επίσης, τα μυθιστορήματά της ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ , EΡΩΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ και Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ. Το τελευταίο, μάλιστα, τιμήθηκε με το «Βραβείο Βιβλίου PUBLIC 2014» στην κατηγορία «Μεγάλες Συγκινήσεις».


Ψήφισε τον καλύτερο συγγραφέα εδώ: http://eriazbooks.blogspot.gr/2016/02/blog-post_29.html

3 σχόλια: