69 μαθήματα SEX


 Μετά από αρκετές μερούλες επιστρέφω με ένα τελείως (πολύ τελείως όμως) διαφορετικό βιβλίο από άποψη περιεχομένου. Τα 69 μαθήματα σεξ της Ειρήνης Χειρδάρη αποτελούν έναν οδηγό αναφερόμενο στον άντρα αναγνώστη και δίνουν συμβουλές και τρόπους για το πως αρχικά θα κατακτήσουν μία κοπέλα (απλό φλερτ) μέχρι και πως θα την οδηγήσουν στο κρεβάτι τους. Η Χειρδάρη ως μία εξαιρετική sex editor προσφέρει μέσα από αυτό το βιβλίο της συμβουλές και tips για καλύτερο σεξ. Βέβαια όπως τονίζει και η ίδια δεν είναι όλα κατά γράμμα γιατί κάθε κοπέλα αντιδράει διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις αλλά πάνω κάτω οι συμβουλές αυτές ισχύουν κατά μεγάλο μέσο όρο και ποσοστό,
 Αναφέρομαι κυρίως στους άντρες αλλά καλύτερο θα ήταν να διαβαστεί και από τις γυναίκες για να μάθουμε ακριβώς το πώς ένας άντρας θα ''ξεκινήσει'' και θα ''τελειώσει'' το δικό του παιχνίδι (και μ αυτόν τον τρόπο να αντιδράσουμε κατάλληλα εμείς οι ίδιες ανάλογα από το τι θέλουμε). Η γραφή του βιβλίου είναι όσο γίνεται πιο απλή, διότι κάνουμε λόγο για μία επιστήμη και όπως είναι προφανές σε κάθε επιστημονική συζήτηση γίνονται αναφορές σε επιστημονικούς όρους (στην προκείμενη επιστημονική ορολογία του σεξ). Η Χειρδάρη εξηγεί με απόλυτη λεπτομέρεια τις λέξεις κλειδιά της επιστημονικής αυτής συζήτησης και τοποθετεί τον αναγνώστη μέσα στο ζητούμενο το οποίο δεν είναι άλλο από το να πληροφορηθεί και να γνωρίζει πράγματα τα οποία θα του προσφέρουν το δικό του ζητούμενο (το οποίο διαφέρει από άντρα σε άντρα διότι άλλος μπορεί να θέλει μία κατάκτηση, μία σχέση, να βελτιωθεί στον τομέα αυτόν κλπ). 

Βαθμολογία 5/5 📚
Η σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/1658724861025763/ 


 Λίγα λόγια για την συγγραφέα..

Η Eιρήνη Χειρδάρη μετρά ήδη είκοσι σχεδόν χρόνια στην ελληνική δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως sex editor σε γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.  
Είναι δημιουργός του πρώτου ολοκληρωμένου σάιτ για το σεξ και τις σχέσεις στην Ελλάδα.
Το «69 Μαθήματα Sex» είναι το δεύτερο βιβλίο της. Το πρώτο, «Η Αθήνα δαγκώνει», απέσπασε για το διήγημα-ρεπορτάζ «Τα κορίτσια απέξω» –το οποίο μιλά για το sex trafficking στην Ελλάδα– το Ειδικό Βραβείο του «Ευρωπαϊκού Έτους Ίσων Ευκαιριών». 
Εκτός από τα άρθρα, σαν sex editor εξασκεί το counselling (συμβουλευτική) μέσω τηλεφωνικής υπηρεσίας, όπου μπορούν να την καλέσουν οι αναγνώστες της για να τους λύσει όλες τις απορίες τους πάνω στην σεξουαλική και προσωπική τους ζωή.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Ειρήνης Χειρδάρη  http://www.sexelixis.gr όπως επίσης και πολλά βέντεο με ομιλίες της και πανεπιστημιακές διαλέξεις στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου