Οι αναμνήσεις της ειμαρμένης

 


Στο βιβλίο αυτό δεν θα διαβάσετε προσωπικές μου απόψεις για τα γεγονότα του 2127. Παραθέτω αναλλοίωτο πρωτογενές υλικό προερχόμενο από επιλεγμένες καταγραφές μου, με χρονολογική σειρά. Κάποιες αρχικές καταγραφές θα σας φέρουν σε επαφή με την κρυφή τεχνολογία που απολάμβαναν μόνο οι εκλεκτοί. Σταδιακά, βέβαια, οι καταγραφές επικεντρώνονται αποκλειστικά στους πρωταγωνιστές, στα μοιραία πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις δραματικές εξελίξεις εκείνης της χρονιάς. Συν τοις άλλοις, θα βρείτε διάσπαρτες καταγραφές με κρατικά μυστικά που οφείλαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα, καθώς και διαλόγους που φωτίζουν έναν κόσμο που κατέρρευσε. Οι εν λόγω πληροφορίες εύχομαι να σας φανούν χρήσιμες και να σας βοηθήσουν να λάβετε τις ενδεδειγμένες αποφάσεις στους δύσκολους καιρούς που έπονται. Και αυτό γιατί, όπως έλεγε και ο Ηγεμόνας, το πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν ήταν ποτέ πολιτικό, οργανωτικό ή ιδεολογικό, αλλά βαθύτατα υπαρξιστικό.

Ονομάζομαι Κένεθ Μακγκρέγκορ και ήμουν μέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτά είναι τα απόρρητα έγγραφα του 2127. Αυτό είναι το βιβλίο μου.

Γεια σας αγαπημένοι μου! Ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο και απίστευτα υπέροχο βιβλίο. Ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που έχω αγαπήσει! Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Κένεθ Μακγκρέγκορ, που ήταν μέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Ξεκινώντας το βιβλίο, υπάρχει εικονογράφηση των κεντρικών προσώπων που βοηθάει απίστευτα στην ανάγνωση, ενώ οι εικόνες συνοδεύουν την ιστορία κάτι που μου άρεσε πολύ και βοηθάει τον αναγνώστη να εισβάλλει καλύτερα και ευκολότερα στην ιστορία. Αυτό όμως που με έκανε να συμμετέχω και λάτρεψα όσο τίποτα, είναι η διαδραστικότητα που υπάρχει, καθώς στο στο τέλος κάποιων καταγραφών (που υπάρχουν αρκετές μέσα στο βιβλίο), δίνονται αντικείμενα, τα οποία και συλλέγουμε ώστε να ξεκλειδωθούν στοιχεία. Τα γεγονότα που περιγράφονται σ’ αυτό το δυστοπικό μυθιστόρημα, θεωρώ πως δεν απέχουν και πολύ από αυτά που θα  συμβούν στο μέλλον. Για να συμβεί αυτό, ο συγγραφέας, κύριος Ναυπλιώτης, κάνοντας ενδελεχή έρευνα, καταφέρνει να αποτυπώσει όλα τα στοιχεία που έχει λάβει περνώντας μας όλες τις πληροφορίες και αυτό το εκτιμω πολύ. Ένα μυθιστόρημα, με μία ιδέα, που προσωπικά δεν έχω συναντήσει σε άλλους συγγραφείς στην ελλληνική κοινότητα και όντως είναι κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο. Σας το προτείνω αγαπημένοι μου! 


Εδώ μπορείτε να βρείτε το βιβλίο: Οι αναμνήσεις της ειμαρμένης


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα..

Ο Μιχάλης Ναυπλιώτης γεννήθηκε το 1971 στο Μοσχάτο. Έχει σπουδάσει Φυσική και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Φιλοσοφία, το Περιβάλλον και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 1999 ίδρυσε ένα από τα πρώτα e-shops στην Ελλάδα και το 2003 εταιρεία Game Development, µε διεθνή παρουσία, η οποία απέσπασε πολλά βραβεία καινοτομίας. Ο ίδιος έχει τιμηθεί ως «Νέος Επιχειρηματίας της χρονιάς» στα βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Δραστηριοποιείται εθελοντικά ως μέντορας σε θερμοκοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως ερευνητής σε πανεπιστήμια, συντάκτης περιοδικού και εκπαιδευτής σε ιδιωτικά σχολεία και στο ΕΚΔΔ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου