Οι άντρες που διαβάζουν είναι πιο ελκυστικοί ✌


 Josh Holloway 

 Τι πιο όμορφο να βλέπουμε άντρες να διαβάζουν! Οι άντρες που διαβάζουν ειλικρινά είναι πιο ελκυστικοί. Θα σας το αποδείξω υπόσχομαι. Πρώτη απόδειξη ο Josh Ηolloway ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Sawyer από την σειρά Lost (αγαπημένη σειρά και ακόμα πιο αγαπημένος ηθοποιός). Γίνεται να δει μία κοπέλα την παραπάνω φώτο και να μην βάλει ένα παραπάνω συν (+) στον άνθρωπο αυτόν? Αν για παράδειγμα πετύχει μία γυναίκα έναν άντρα μέσα σε μετρό, λεωφορείο, τρένο κλπ να διαβάζει, χωρίς να τον κοιτάξει στο πρόσωπο, πάμε στο θετικό με την πρώτη (+). Κάτι άλλο; αν το αγόρι, ο άντρας σου ξαπλώνει δίπλα σου και διαβάζει ενώ διαβάζεις κι εσύ είναι απλά υπέροχο! Υπερτέλειο για την ακριβεια. Για εμάς τους βιβλιόφιλους σημαίνει πολλά, άσε που υπάρχει κατανόηση και ησυχία και τον βλέπεις τον άλλον ακόμα πιο σέξυ και είναι δίπλα σου, και είναι δικός σου! (+++ εδώ βάζουμε τριπλό συν γιατί μπράβο σου που βρήκες τέτοιον άνθρωπο). Το άλλο πάλι? Αν διαβάζει βιβλία γίνεται αυτόματα πιο συναισθηματικός. Καλλιεργεί τον εαυτό του και δουλεύει με τον κόσμο των συναισθημάτων του. (+) Αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του (+).


  • Αφήστε μου σε σχόλιο μέσα στο blog αν συμφωνείτε εν τέλει οτι ένας αντρας είναι πιο ελκυστικός διαβάζοντας. Μετράμε συν (++++).

Μήπως άντρες να ξεκινήσετε το διάβασμα? (Δείτε πόσα συν θα έχετε με την πρώτη). 

7 σχόλια:

  1. +++++ Ευτυχώς έχω άνδρα βιβλιοφιλο! Γιά μένα ελκυστικός είναι γιά σας δεν ξέρω!!!! Πάντως είναι πολύ επιλεκτικός και όταν πεί πως ένα βιβλίο είναι καλό σημαίνει πως είναι αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +++++ Ευτυχώς έχω άνδρα βιβλιοφιλο! Γιά μένα ελκυστικός είναι γιά σας δεν ξέρω!!!! Πάντως είναι πολύ επιλεκτικός και όταν πεί πως ένα βιβλίο είναι καλό σημαίνει πως είναι αριστούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συν στον άντρα που διαβάζει. Προσθέτει γοητεία θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ κ αν εχει υπεροχα χερια να κρατανε το βιβλιο ολα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρωην μου ειχε τοσο ομορφα χερια που τα χαζευα οταν διαβαζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά!!!!!! Αν είναι και κούκλος γίνεται πεντάμορφος !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή