Ερωτευμένος Χέμινγουεϊ




 Αγαπημένοι μου φίλοι, το σημερινό άρθρο αναφέρεται σ' ένα ιδιαίτερο και συνάμα συναρπαστικό βιβλίο. Ο ερωτευμένος Χέμινγουεϊ, είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον καλό του φίλο Hotchner και μιλάει για τα γεγονότα που σημάδεψαν τον Ερνεστ Χέμινγουεϊ. Λάτρεψα το εξώφυλλο και ξετρελαθηκα με την υφή των σελίδων! Εξαιρετική δουλειά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος! Υπέροχη προσέγγιση! Η γραφή είναι τόσο ρεαλιστική , που σε βάζει θεατή όλων των συζητήσεων. Ένα βιβλίο που εξιστορεί τον έρωτα ανάμεσα σε δύο γυναίκες! Ένας άνθρωπος ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη και παραληρηματικες ιδέες καταδίωξης. Προσωπικά, μ' έκανε να προβληματιστω αρκετά, σχετικά με το πώς θα συμπεριφερόμουν στην θέση αυτού του ανθρώπου! Ένα όμορφο βιβλίο που αγγίζει κάθε αναγνώστη.. Σας το προτείνω φίλοι μου!

Βαθμολογία 4/5 📚

Εδώ μπορείτε να βρείτε το βιβλίο φίλοι μου και να διαβάσετε περισσότερα: http://www.epbooks.gr/product/101359/ηεμιngway-in-love--his-own-story

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Aaron Edward Hotchner γεννήθηκε το 1920 στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Σπούδασε ιστορία και νομικά στο Washington University στο Σεντ Λούις, αλλά σύντομα τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Άρθρα του δημοσιεύτηκαν στα καλύτερα περιοδικά της εποχής. Έγραψε επίσης βιογραφίες, μυθιστορήματα και θεατρικά έργα. Το 1948 γνώρισε τον Ερνεστ Χέμινγουεϊ και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μία βαθιά φιλία που κράτησε μέχρι το θάνατο του τελευταίου το 1961. Έχει γράψει 18 βιβλία, με πιο γνωστό ανάμεσα τους το Papa Hemingway (1966), στο οποίο καταγράφει τις αναμνήσεις του από τα κοινά τους ταξίδια με τον μεγάλο νομπελίστα. Το 1982, ο Hotchner ίδρυσε μαζί με τον φίλο και γείτονά του Πολ Νιούμαν την εταιρεία προϊόντων Newman's Own Inc., τα κέρδη της οποίας διατίθενται αποκλειστικά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σήμερα κατοικεί στο Γουέστπορτ του Κόνεκτικατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου