η Παναγιά της Φωτιάς


  
 Και ποιος δεν θυμάται άραγε την εξομολόγηση! Καταπληκτικό μυθιστόρημα! Ήρθε η Παναγιά της Φωτιάς για να συμπληρώσει το πάζλ των γεγονότων! Ναι. Να συμπληρώσει! 
 Στο βιβλίο η Παναγιά της Φωτιάς στο τέλος του ο συγγραφέας παραθέτει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους που τόσο καιρό έκαναν υπομονή να μην διαβάσουν την εξομολόγηση ώστε να είναι σε θέση να καταλάβουν την υπόθεση μόνο διαβάζοντας την Παναγιά της Φωτιάς! (έκαναν τεράστια υπομονή μπορώ να πω) Η δική μου άποψη είναι να διαβαστεί πρώτα η εξομολόγηση γιατί αν κάποιος ξεκινήσει με την Παναγιά θα μπερδευτεί σχετικά με το ποιος χαρακτήρας είναι ποιος! Τα εξηγεί όλα βέβαια, αλλά περιληπτικά και άσε που είναι κρίμα να μην διαβάσει κάποιος την εξομολόγηση! 
 Η Παναγιά της φωτιάς είναι ένα όμορφο μυθιστόρημα με πλοκή μέσα στην ήδη πλοκή της εξομολόγησης. Παρουσιάζει τα γεγονότα και τους χαρακτήρες από μία διαφορετική οπτική γωνία και μαθαίνουμε τα συναισθήματα τους. Υπέροχο βιβλίο! Αγάπησα όλο το στορυ! Περιέχει το θρησκευτικό στοιχείο (κάτι το οποίο λατρεύω)! Το προτείνω σε όλους αλλά Επιλέξτε την εξομολόγηση για αρχή και καπάκι ας ακολουθήσει η Παναγιά της φωτιάς για μία όμορφη συνέχεια.. 

Βαθμολογία 3/5 📚

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου