Το καλύτερο, το χειρότερο και αυτό που λέμε ''έτσι κι έτσι'' που διάβασα αυτούς τους 6-7 μήνες!



Πέρασαν αρκετοί μήνες για να γράψω και να ξεκαθαρίσω ποιο ήταν το καλύτερο, το χειρότερο και αυτό που θα ονομάζαμε έτσι κι έτσι..αλλά έπεσαν 2 μετακομίσεις αυτήν την περίοδο και τεχνικά προβλήματα στο Blog τα οποία έπρεπε να λυθούν..Επίσης μάζεψα αρκετές κληρώσεις βιβλίων που θα ακολουθήσουν.. Φτάνουν τα μπλα μπλα και πάμε καρφί στο ψητό..

Ακολουθεί η λίστα με τα βιβλία που διάβασα αυτούς τους μήνες (στα οποία έχω γράψει κριτική ήδη γιατί υπάρχουν και πολλάααα καινούργια που θα ακολουθήσουν)...






 Μέσα από τα παραπάνω μυθιστορήματα λοιπόν ξεχώρισα και ''γέμισα τις 3 κατηγορίες μου'' ...

 Βιβλίο ''έτσι κι έτσι που λέμε''
 Θα ξεκινήσω από την μέση της πυραμίδας και θα δώσω τον τίτλο του βιβλίου '' Κλεισμένη πύλη Παραδείσου''. Τοποθετώ το συγκεκριμένο μυθιστόρημα στην ομάδα αυτή διότι, από όλα τα παραπάνω ήταν αυτό το οποίο θα μπορούσαν σίγουρα να παραλειφθούν κάποιες σελίδες στην αρχή και η πλοκή είναι η ίδια με την περίληψη στο οπισθόφυλλο μέχρι και την μέση του βιβλίου καθώς από εκεί και έπειτα ξεκινάει η όλη εξέλιξη της ιστορίας!




Βιβλίο ''το χειρότερο!'' 
 Ως το χειρότερο βιβλίο που διάβασα θα έλεγα χωρίς καμία άλλη σκέψη μέσα από τα παραπάνω το ''Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα''. Καταλαβαίνω και κατανοώ απολύτως ότι θα υπάρξουν σαφώς διαφωνίες σ αυτό αλλά παραμένει η άποψη μου και μόνο! Δεν θα μπω στην ανάλυση γιατί και πώς καθώς υπάρχει εκτενής η άποψη μου στο παρακάτω link..
http://eriazbooks.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html



Βιβλίο ''Το καλύτερο!''
  Το καλύτερο που διάβασα αυτούς τους 6-7 μήνες είναι με μεγάλη δυσκολία θα έλεγα (γιατί και τα υπόλοιπα ήταν εξίσου καταπληκτικά) το ''Το Κόκκινο Κοράλλι'' Το τοποθετώ στα πολύ αγαπημένα μου γενικότερα, καθώς διαθέτει πλούσια και εξαιρετική γραφή και προσφέρει αμείωτο το ενδιαφέρον στον αναγνώστη..Το προτείνω σε όλους...




Η σελίδα μου στο FaceBook είναι: https://www.facebook.com/groups/1658724861025763/ 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου