Ψηφίστε ποιο από τα 4 μυθιστορήματα σας άρεσε έστω ένα κλικ παραπάνω από τα υπόλοιπα 3 της εικόνας!


  • Ψηφίστε ποιο από τα 4 μυθιστορήματα σας άρεσε έστω ένα κλικ παραπάνω από τα υπόλοιπα 3 της εικόνας! (Θα με βοηθήσει πάρα πολύ η γνώμη σας) (ξέρω είναι σύγκριση αλλά κάποιες φορές χρειάζεται...) Ευχαριστώ! 
  • Καλύτερο για εμένα. ώστε να μείνει η γνώμη σας θα ήταν να αφήσετε το σχόλιο μέσα στην σελίδα (για να μην χαθεί από τις πολλές αναρτήσεις των διάφορων σελίδων γιατί κάθε σχόλιο είναι σημαντικό (και όπως είπα θα βοηθηθώ άπειρα)

14 σχόλια:

  1. καλημέρα! από τα 4 ξεχώρισα την εξομολόγηση του Σπύρου Πετρουλάκη! απίστευτο βιβλίο....από αυτά που εξακολουθείς να θυμάσαι με το πέρασμα του χρόνου...βαθύτατα ανθρώπινο & συγκινητικό! συγχαρητήρια στον συγγραφέα! εύχομαι & ελπίζω να συνεχίσει να μας χαρίζει τέτοια αριστουργήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στην διαδικασία να μοιραστείς την δική σου άποψη! Θα το διαβάσω κι εγώ σε λίγες μερούλες και θα δώσω την άποψη μου! ^_^

      Διαγραφή
  2. Τ'αηδονιού το δάκρυ!
    Εκπλκηκτικό μυθιστόρημα ! ! !
    Βιβλίο με πολλά συναισθήματα,παραστατική γραφή,ποιότητα λόγου και ενδιαφέρουσα πλοκή ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες την άποψη σου για ένα βιβλίο! σύντομα θα ανεβάσω την κριτική μου για το συγκεκριμένο βιβλίο! ^_^

      Διαγραφή
  3. Σπύρος Πετρουλάκης...η εξομολογηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Του αηδονιου το δάκρυ», γιατί ήταν τόσο ζωντανή η γραφή του, που νόμιζα ότι ήμουν διπλα στους ήρωες και συνεπασχα με τα πάθη τους. Η κρητική ντοπιολαλιά με ενθουσίασε, κάνοντας το συγκεκριμένο βιβλίο να είναι πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό. το συστήνω ανεπιφύλακτα. Χωρίς όμως να θεωρήσω και υποδεέστερη, καθόλου, τα άλλα 3 βιβλία που δεν τα έχω διαβάσει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφο σχόλιο Αικατερίνη!!! Το να μπαίνουμε δίπλα στους ήρωες είναι πραγματικά ένα πολύυυυ μεγάλο συν στο μυθιστόρημα! Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική-ψήφο σου!! ^_^

      Διαγραφή
  5. Ανάμεσα στα τρία, καθώς Του αηδονιού το δάκρυ δεν έχει αποτελέσει ακόμα αναγνωστικό μου απόκτημα, ξεχωρίζω το Μη με λησμόνει, του Κώστα Κρομμύδα, με πολλά κλικ παραπάνω όχι μόνο ένα..

    Προσωπικά το θεωρώ από τα λίγα βιβλία, που έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να εγκλωβίσουν το ενδιαφέρον σου από τις πρώτες κιόλας σελίδες, αλλά και να κολλήσουν στο μυαλό σου για πολύ καιρό ακόμα μετά την ολοκλήρωση της ανάγνωσής τους, σαν να έχεις γνωρίσει τους ήρωες ..
    Εξαιρετική η ροή γραφής του, που εναλλάσσει μοναδικά τόπους, χρόνους, ανθρώπους, και συναισθήματα, και καταφέρνει να σε περιπλέξει με έναν μαγικό τρόπο σε μια ιστορία με αμείωτο ενδιαφέρον, από την πρώτη του σελίδα μέχρι την τελευταία. Που αυτή η τελευταία, σε κάποια βιβλία όπως το Μη μη λησμόνει, δεν θέλεις να υπάρξει ποτέ!

    Φανερή μου αδυναμία λοιπόν, με πολλά κλικ όπως προείπα... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου! Είναι αγαπημένο το ''Μη με λησμόνει'' :) Έχω γράψει αναλυτικά για το βιβλίο του Κ. Κρομμύδα. Ακολουθούν τα υπόλοιπα. Να σαι καλά! Καθηλωτικό ^.^

      Διαγραφή
  6. Και εγω ψηφίζω το Μη Με Λησμόνει!! Από τις πρώτες του σελίδες μέχρι τις τελευταίες με καθήλωσε! Ήθελα κι άλλο!! Εξαιρετική γραφή από τον Κώστα Κρομμύδα, πολύ πραγματικοί χαρακτήρες, δυνατές σκηνές και περιγραφή πανέμορφων τοπίων! Οτι και να πω είναι λίγο! Απλά τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο έπαθα Μαρίζα ^_^ Ένα εξαιρετικό βιβλίο! Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την άποψη σου :)

      Διαγραφή
  7. Την εξομολόγηση!!!!!!!!!!!!!! Συγκλονιστικό βιβλίο! Απο εκείνα που σου μένουν για πολύ καιρό στο μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία σε ευχαριστώ για την ψήφο σου! Θα ακολουθήσει ανάρτηση για την Εξομολόγηση σε λίγες μέρες επομένως δεν μπορώ (ακόμα) να συμφωνήσω ή όχι μαζί σου! Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Να σαι καλά ^_^ :D

      Διαγραφή