Το καλύτερο, το χειρότερο και αυτό που λέμε ''έτσι κι έτσι'' που διάβασα αυτούς τους 2 μήνες!



                                                           Βιβλίο ''έτσι κι έτσι που λέμε''
 Θα ξεκινήσω από την μέση της πυραμίδας και θα δώσω τον τίτλο του βιβλίου ''Το μάτι του Βοριά''. Το τοποθετώ στην μέση και όχι στην κορυφή, γιατί κάλλιστα θα μπορούσαν να παραληφθούν οι 100 σελίδες οι οποίες είχαν σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να μην κυλάει τόσο εύκολα η πλοκή της ιστορίας. Παραμένει ένα εξαιρετικό δημιούργημα και είναι από τα βιβλία που θα διάβαζα ξανά (σπανίως συμβαίνει αυτό).

Βιβλίο ''το χειρότερο!'' 
 Ως το χειρότερο βιβλίο που διάβασα θα έλεγα χωρίς καμία άλλη σκέψη ''Η μάγισσα του Πορτομπέλο''. Πραγματικά ένα άθλιο βιβλίο από την αρχή, την μέση και το τέλος του. Η ιστορία παγερά αδιάφορη με μηδέν ενδιαφέρον στις σελίδες του. Αν ποτέ πέσει στα χέρια σας απλά βρείτε κάτι άλλο να διαβάσετε! 

Βιβλίο ''Το καλύτερο!''
  Το καλύτερο που διάβασα αυτούς τους 2 μήνες είναι μακράν το ''Μη με λησμόνει''. Η γραφή του ήταν απολαυστική, η ιστορία μαγική, η πλοκή συναρπαστική. Κυλούσαν τόσο ευχάριστα οι ώρες με απίστευτα συναισθήματα. Υπέροχο εξώφυλλο και σωστή επιμέλεια! Θα το τοποθετούσα στα αγαπημένα μου μυθιστορήματα! Ίσως και το αγαπημένο μου τώρα που το σκέφτομαι. Με μία λέξη: Καθηλωτικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου