Endgame: Το κάλεσμα


 Ένα διαφορετικό βιβλίο αυτήν την φορά. Με έπαθλο, αίνιγμα και πληροφορίες μέσα στις σελίδες του. Το διάβασα μία φορά για την υπόθεση καθαρά. Τώρα που μιλάμε το διαβάζω ξανά για να καταφέρω (πολύ απίθανο) να λύσω το φοβερό αίνιγμα το οποίο οι 2 συγγραφείς δεν κάνουν ξεκάθαρο. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε ως λύση, αλλά σκοπός μας είναι να μας οδηγήσει στο πολυπόθετο κλειδί που βρίσκεται κάπου πάνω στην Γη και ξεκλειδώνει τα 500.000 δολάρια. Το βιβλίο περιέχει μαυρισμένες (γκρι κάπως) σελίδες στο εσωτερικό του με διάφορες εικόνες και στοιχεία για συλλογή, αποθήκευση και εύρεση της λύσης. Κάνει παραπομπές στο youtube με βιντεάκια από τα οποία πρέπει να λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. Το συγκεκριμένο στόρι θα βγει και σε ταινία αφού έχουν ήδη πουληθεί τα δικαιώματα. 
 Σε ότι αφορά την πλοκή της ιστορίας, διαθέτει σκηνές δράσης και θυμίζει πολύ το hunger games. Πιστεύω πως έναν άντρα τον κερδίζει πολύ περισσότερο από μία γυναίκα λόγο μάχης, δράσης και αγωνίας. Έχει πολύ απλή γραφή (έως γελοία θα έλεγα). Θα είναι όμορφο αν διαβαστεί με παρέα (πιστεύω καλύτερο απ' ότι μόνος ο καθένας, διότι εγώ προσωπικά έτσι το διάβασα και μου φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρον απ' ότι μόνη). Θα το χαρακτήριζα ως ένα ''ψαγμένο'' βιβλίο και αυτό γιατί κρύβει πολλές πληροφορίες για κάποιον που θα μπει στην διαδικασία της γνώσης του κόσμου με την ευρεία έννοια του όρου. 
 Αναφέρεται σε 12 παίκτες από 12 διαφορετικούς πολιτισμούς. Θα έρθει το ''κάλεσμα'' και θα πρέπει να αναμετρηθούν για την επιβίωση της δικής τους φυλής ο καθένας. Σκοπός τους είναι να βρουν 3 κλειδιά, τα οποία βρίσκονται κάπου πάνω στην Γη. Ο μόνος κανόνας που τους δίνεται, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Όποιος μαζέψει πρώτος τα κλειδιά (3 στον αριθμό) είναι ο νικητής.

Βαθμολογία 3,5/5 📚



Η σελίδα μου στο Facebook: Eriaz's Books
Instagram page: eriaz_mariap
Facebook προφίλ: Μαρία Παυλίδου
Email: eriaz1314@gmail.com



Ο Νιλς Τζόνσον – Σέλτον είναι ένας από τους συγγραφείς του μπεστ σέλερ No Angel: My Harrowing Undercover Journey to the Inner Circle of the Hells Angels. Είναι επίσης συγγραφέας της σειράς “Full Fathom Five”.


Οι δύο συγγραφείς μπροστά από το έπαθλο.


Θα ήθελα πολύ να μου γράψετε σε σχόλιο αν έχετε διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο και αν ψάχνετε για την λύση του αινίγματος, καθώς επίσης και τις εντυπώσεις σας. Μπορούμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον (ποιος ξέρει!). 

Εκδόσεις Ψυχογιός
Ημερομηνία Έκδοσης 07/10/2014
Σελίδες 608
Ηλικία 14+

1 σχόλιο: